top of page
Lauritz logo sort.png

OBS: Vi modtager ikke uopfordrede manuskripter pt. 
Send gerne dit manus til vores hovedforlag HISTORIA på forlaget@historia.dk. 

 

Har du færdiggjort dit manuskript? Vi vi rigtig gerne læse det, du har skrevet, for at finde ud af, om vi kan udgive din bog. Send os dit manuskript, hvis du føler, vores profil passer til din.

 

Vores erfarne forlagsredaktører gennemgår de manuskripter, vi modtager. Her vurderes værkets læsevenlighed, kvalitet og potentiale. På den baggrund besluttes det, om vi som forlag kan arbejde videre med din bog. 

Fortæl os lidt om dig selv og din baggrund, når du sender os dit manuskript. Vi vil også gerne vide, hvis du har udgivet noget tidligere. 

Hos Forlaget Lauritz foretrækker vi at modtage manuskripter pr. mail frem for post. Du bedes derfor sende dit manus til mailen kontakt@forlaget-lauritz.dk

Inden du sender os dit manuskript 

Når vi modtager et manuskript, tager vi altid værket, forfatteren og vurderingsarbejdet alvorligt. Derfor er det vigtig for os, at du også tager forarbejdet alvorligt, så vi kan få det bedst mulige indtryk af bogen - både for din egen og vores skyld. Det Ietter nemlig både arbejdsprocessen for os, og din bog tager sig langt bedre ud, når den er gennemarbejdet. Inden du sender os dit manus, beder vi dig derfor sikre følgende: 

  1. Sørg for, at materialet er gennemarbejdet. Læs det igennem en ekstra gang og få gerne en eller flere, du kender, til at læse det igennem. 

  2. Saml teksten i ét samlet Word-dokument.

  3. Hører der billeder eller illustrationer til bogen, skal disse medsendes samlet - f.eks. via e-mail, Wetransfer eller Dropbox. 

Hvis dit manus antages

Hvis vi vurderer, at din tekst har potentiale, vender redaktøren tilbage til dig. Du vil da blive præsenteret for indledende forbedringsforslag eller en individuel samarbejdsaftale og personlig handlingsplan.

Du bliver tilknyttet en fast forlagsredaktør, der fremadrettet vil samarbejde med dig. I løbet af de følgende måneder vil redaktøren bidrage med litterær og redaktionel sparring i det omfang, der skal til, for at bringe bogen i mål.

 

I fællesskab finpudses værket. Som forlag bidrager vi naturligvis redigering og korrekturlæsning af teksten. Desuden sætter vi layoutet op, designer forsiden og sender værket i trykken, så den bliver klar til boghandlen. 

Vi bistår vores forfattere i markedsføringen af bogen. Det betyder bl.a., at vi udsender pressemeddelelser, promoverer den på digitale medier og arrangerer et releaseevent. 

Vi er altid åbne for en snak. Så tøv ikke med at ringe, hvis du er interesseret i at høre mere om at udgive gennem Forlaget Lauritz 

bottom of page